Blog

Your space, your Design Sale: prețuri speciale pentru un nou design al casei în 2018

În mijlocul unei ierni nehotărâte, Scandinavian Design House aduce o primăvară vibrantă în fiecare spațiu din casă. În perioada 15 ianuarie – 18 februarie 2018, punem brandurile voastre preferate în lumina unui refresh estetic binevenit și vă oferim discount-uri de până la 40% într-un Design Sale fantastic.

Casa trebuie să fie pregătită la timp pentru prospețimea următorului sezon – și știm deja că sunteți cu ochii pe tendințele 2018 în amenajările interioare. Așa că vă propunem cele mai frumoase schimbări: cele făcute pe măsura spațiului și a dorințelor voastre. Colecția de mobilier și accesorii BoConcept 2018 vine cu formule de interior design noi, fresh, în linia scandinavă autentică pe care o iubim la brandul danez. Pe parcursul perioadei de Design Sale, vă bucurați de 15% discount la toate comenzile noi pentru piese consacrate din colecția de canapele, fotolii, seturi de dining și dormitor, măsuțe de cafea și covoare BoConcept.

  • -15% la canapelele BoConcept Carlton, Indivi, Cenova, Mezzo – orice configurație și material pe care vi-l doriți (exceptând grupa de țesături I)
  • -15% la toate fotoliile și tabureții asortați BoConcept – orice variantă personalizată pentru fiecare stil în parte (exceptând grupa de țesături I)
  • -15% la măsuțele de cafea BoConcept Lugo – alegeți dintr-o varietate de configurații noi ale unei piese stylish și versatile
  • -15% la seturi de dining BoConcept: combinați oricare 2 tipuri de produse și bucurați-vă de discount (scaun + masă, scaun + bufet, scaun de bar + masă de bar, etc). Piesele de mobilier outdoor sunt incluse.
  • -15% la piese de mobilier pentru dormitor BoConcept: paturi, noptiere și saltele.
  • -15% la toate covoarele BoConcept – puteți personaliza orice covor pe dimensiunile care se potrivesc perfect în spațiul în care îl veți așeza, astfel încât rezultatul să fie complet custom, exact ca experiența pe care v-o oferă colecțiile BoConcept.

Pe lângă produsele BoConcept, alte câteva dintre brandurile voastre preferate din portofoliul SDH au piese cu discount de 15%  pe toată perioada 15 ianuarie – 18 februarie 2018. Vă puteți bucura, așadar, de:

  • -15% la canapelele-pat INNOVATION și REspace
  • -15% la paturile cu depozitare VOX și REspace
  • -15% la toate saltelele – pentru a completa confortul dormitorului

Și pentru că un Design Sale nu e complet fără prețuri fabuloase la piese unice de care v-ați îndrăgostit deja, am selectat zeci de piese de mobilier și accesorii din showroom care au acum până la 40% discount. Sunt pregătite să intre în casele voastre exact așa cum le puteți descoperi în amenajările din showroom-ul Scandinavian Design House – poate chiar v-au rămas în suflet la ultima vizită. Puteți descoperi o parte din selecția de piese aflate în lichidare de stoc în secțiunea Promoții.

Vă așteptăm în showroom să redefinim împreună vibe-ul fiecrărei camere în cel mai pur stil scandinav.