Blog

Your perfect dining combi: creați diningul primitor pentru sărbători în stil scandinav

Anul acesta, conceptul nordic hygge a dominat universul amenajărilor interioare. Confortul fără compromisuri, bazat pe combinarea de obiecte a căror estetică și funcționalitate se concentrează pe crearea unui spațiu relaxant și practic în același timp – acestea sunt direcțiile către care ne îndreaptă tendințele. Iar sezonul rece este prilejul perfect să aducem atmosfera cozy în fiecare zonă a casei.

Pentru că știm că pregătirile pentru cele mai frumoase sărbători din an deja au început, vă dezvăluim o surpriză menită să facă întâlnirile cu familia și mai frumoase: în perioada 20 octombrie – 23 noiembrie 2017 vă bucurați de un dicount de 15% la toate scaunele de dining/bar și bufetele din colecția BoConcept atunci când cumpărați o masă de dining BoConcept. În plus, vă garantăm că diningul va fi pregătit la timp pentru mesele de sărbători, exact așa cum vi l-ați imaginat.

Dining cu masă extensibilă BoConcept Milano cu picior central și blat ceramic emailat gri cărbune, scaune Zarra cu tapițerie din piele regenerată gri cărbune

Dining cu masă extensibilă BoConcept Milano cu picior central și blat ceramic emailat gri cărbune, scaune Zarra cu tapițerie din piele regenerată gri cărbune

Căutați inspirație pentru un dining care să vă facă să vă simțiti relaxați oricât de mulți invitați ați avea? Vă invităm să explorați posibilitățile din colecția BoConcept 2018 – noutățile oferă soluții complete oricare ar fi linia estetică pe care doriți să o urmați.

Lumină pură sau tonuri calde? Creați efectul dorit prin combinarea pieselor funcționale personalizate cu materialele și cromatica cea mai potrivită. Dining cu masă extensibilă BoConcept Milano cu picior central și blat de sticlă alb, scaune de dining Laussane cu tapițerie din piele naturală | Dining cu masă BoConcept Vancouver cu blat furniruit cu stejar, scaune Adelaide cu tapițerie din piele naturală și picior cu funcție de pivotare

Pe lângă elementele principale din dining – masa și scaunele – depozitarea este foarte importantă pentru confortul asociat cu acest spațiu din casă. Alegeți bufete complementare care să vă permită să „ascundeți” vesela, textilele și alte accesorii într-un mod elegant. Sertarele cu închidere amortizată sau ușile cu deschidere verticală creează un efect minunat și impresionează prin modul în care dezvăluie obiectele din interior.

Noile scaune Aarhus din colecția BoConcept 2018 sunt mai mult decât o soluție scandinavă pentru dining. Proiectate de designerul Henrik Pedersen cu un accent deosebit pe look, fără compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea, se definesc prin faptul că designul atrage privirile indiferent de poziția lor. Un scaun frumos din orice unghi, așa cum îl descrie creatorul său.

 

Urmăriți linia cromatică coerentă creată prin combinarea tapițeriei din piele caramel cu furnirul de nuc și blatul ceramic nisipiu al mesei. Spre ce tonuri v-ați îndrepta pentru zona de dining perfectă?

Urmăriți linia cromatică coerentă creată prin combinarea tapițeriei din piele caramel cu furnirul de nuc și blatul ceramic nisipiu al mesei. Spre ce tonuri v-ați îndrepta pentru zona de dining perfectă?

Dacă dining-ul nu este tocmai o zonă generoasă a casei din punct de vedere al dimensiunilor, există soluții la fel de elegante. Pe lângă piesele deja consacrate, anul acesta adăugăm printre propunerile BoConcept masa Billund, o creație a designerului Morten Georgsen, deosebită prin simplitatea și funcționalitatea sa. Este expresia perfectă a stilului scandinav, făcând din economisirea spațiului un spectacol al designului nordic.

V-ați gândit deja ce lipsește din dining pentru a fi cu adevărat pregătit pentru invitați? Fie că vă doriți naturalețea scandinavă pură sau un stil opulent rafinat, sobru, colecția de mobilier de dining BoConcept vă poate contura spațiul din care cu greu veți mai pleca. Vă așteptăm în showroom până pe 23.11.2017 cu piese scandinave autentice si un discount de 15% la scaunele și bufetele de dining, la achiziționarea unei mese de dining. Pentru mai multe detalii despre promoție, produse și soluții personalizate, vă invităm să contactați echipa de specialiști SDH.