Blog

Win your favourite design: câștigați o amenajare completă cu mobilier și accesorii BoConcept

Visați la o amenajare care să vă descrie îndeaproape stilul de viață și pasiunile. O combinație perfectă de mobilier cu design inteligent și decorațiuni care ridică nivelul de expresivitate al spațiului la un nou nivel. Știm că găsirea unei astfel de soluții este o provocare, așa că vrem să vă oferim inspirația și răspunsurile de care aveți nevoie.

Echipa noastră de interior designeri vă poate crea planul complet de amenajare pentru camerele pe care vă doriți să le (re)definiți, iar luna aceasta vă oferim acest serviciu gratuit. Și acum, adevărata surpriză: apelați la specialiștii noștri pentru un plan de amenajare personalizat creat cu piese de mobilier și accesorii BoConcept, finalizați comanda până pe 31.10.2017 și puteți câștiga întreaga comandă de piese BoConcept. Șapte proiecte create de interior designeri BoConcept din întreaga lume vor fi desemnate câștigătoare – unul dintre ele poate fi al dumneavoastră. Exact așa cum vi l-ați imaginat.

 

carmo_wide

  1. În competiție intră toate proiectele de amenajare finalizate cu o comandă până pe 31 octombrie 2017.
  2. Câștigătorii vor fi aleși pe 10 noembrie și vor fi contactați de către echipa noastră. Ce veste frumoasă, nu-i așa?
  3. Câștigătorilor li se va rambursa costul tuturor produselor din comandă înainte de finalizarea livrării. Costurile serviciilor nu sunt incluse, astfel că nu se restituie.
  4. Pentru a primi premiul, va trebui să ne permiteți să fotografiem amenajarea după finalizarea livrării și montajului și să ne acordați un scurt interviu. Ne bucurăm să vedem proiecte frumoase create pentru iubitorii de design scandinav autentic, iar acesta va fi modul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea dată echipei noastre.
  5. Boconcept își rezervă dreptul de a folosi fotografiile și interviurile acordate de câștigători în materiale de promovare, online și offline.

 

Mai multe detalii puteți afla din Termenii și Condițiile Competiției.

Cereți propriul plan de amenajare de la specialiștii noștri

Vă așteptăm în showroom pentru a începe cel mai frumos proiect pentru casa dumneavoastră. Ne puteți contacta la +40 21 310 64 19 / +40 720 333 350, pe e-mail la office@sdhouse.ro sau folosind formularul de contact de aici. Un interior designer va prelua cu drag proiectul dumneavoastră, iar la final puteți câștiga piesele de mobilier și decorațiunile alese – designul visat va deveni acasă.