Servicii

Odată ce ați plasat comanda fermă și disponibilitatea produselor v-a fost confirmată, puteți programa montajul și livrarea articolelor oriunde în țară. Eventualele modificări privind planificarea livrărilor vă vor fi comunicate telefonic în timp util.

Serviciul include:

  • Asamblarea conform instrucțiunilor corespunzătoare fiecărui produs;
  • Prinderea și securizarea produselor conform instrucțiunilor de asamblare,
  • Ridicarea ambalajelor dacă clientul nu solicită păstrarea lor în procesul verbal de execuție.

Asamblarea se considera finalizată atunci când produsele sunt funcționale, curate și gata utilizare.

Serviciul nu include:

  • Lucrări de racordare la rețeaua de energie electrică
  • Lucrări de reparații, întărire sau finisare a pereților;
  • Debitări speciale în ateliere de profil (ex: debitare longitudinală pentru blaturi și tăblii, aplicare cant ABS);
  • Orice alte intervenții asupra configurației inițiale sau a pieselor de mobilier;

Pentru o livrare eficientă vă rugăm să vă asigurați că:

  • Este cineva acasă la data și ora stabilită pentru livrare;
  • Produsele încap pe ușile de acces până la ușa domiciliului;
  • Accesul la scări sau la lift este liber.

Pentru orice comandă cu o valoare de minimum 10.000 lei, cu livrarea în București și pe o rază de 30 km în jurul orașului, SDH vă oferă serviciul de livrare și montaj gratuit.

În București și pe o rază de 30 km în jurul orașului, pentru comenzile cu valoare mai mare de 10.000 lei, SDH asigură transportul gratuit, iar pentru comenzile cu o valoare de pana la 9999 lei, taxa fixă este de 150 lei.

Pentru transportul și montajul în afara perimetrului menţionat mai sus, la costurile de mai sus se adaugă un tarif suplimentar, în funcție de distanța până la locație, după o formulă fixă: nr. kilometri până la destinație x 1,5 Ron/km x 2 (dus-întors), TVA inclus.

SDH vă oferă posibilitatea de a ridica personal de la depozit piesele comandate. Dacă optați doar pentru montajul mobilierului, perdelelor și sistemelor de prindere pentru perdele, serviciul este gratuit pentru comenzi mai mari de 10.000 de lei, iar pentru comenzi de până la 9999 lei, taxa de montaj reprezintă 5% din valoarea produselor supuse montajului, dar nu mai puțin de 250 lei.

În cazul în care data livrării/data ridicării produselor din depozitul Scandinavian Design House, a fost stabilită de comun acord între Cumpărător și Vânzător, aceasta poate fi modificată/anulată cu cel mult 48 ore înainte de ziua convenită. În caz contrar, Vânzătorul devine îndreptățit să ceară, iar Cumpărătorul acceptă să plătească, o taxă de 500 lei.

Partenerii noștri