Servicii

În cazul în care nu doriți să optați pentru serviciul complet de decorare a ferestrelor, puteți opta doar pentru componenta de execuție propriu-zisă, livrare și montaj, asumându-vă răspunderea pentru măsurătorile executate.

În acest caz, serviciul de livrare și cel de montaj sunt oferite gratuit pentru comenzi mai mari de 10.000 lei în București și județul Ilfov. Pentru livrarea produselor în valoare de până la 9999 lei, taxa este de 150 lei în București și județul Ilfov. Pentru montarea perdelelor și sistemelor de prindere în valoare de până la 9999 lei, taxa este de 5% din valoarea produselor (dar nu mai puțin de 250 lei). În afara zonei mai sus menționate, la costul fix se adaugă o taxă suplimentară calculată după următoarea formulă: nr. kilometri x 1,5 Ron/km x 2 x 1,90 (TVA). Acest cost se aplică la fiecare deplasare și în cazul în care montajul sau deplasarea implică și alte cheltuieli, acestea vă vor fi comunicate pentru a fi agreate din timp.

Costul materialelor și execuția propriu-zisă diferă în funcție de soluția aleasă și nu sunt incluse în prețul specificat mai sus.

Partenerii noștri