Servicii

SDH vă oferă soluția completă pentru amenajarea locuinței, iar decorarea ferestrelor este un aspect esențial în orice amenajare. Din acest motiv, vă oferim un serviciu specializat complet care include toți pașii necesari, de la consiliere la montaj.

Primul pas sunt măsurătorile la locație și consilierea tehnică de specialitate. SDH lucrează cu furnizori cu tradiție în domeniul textilelor pentru decorarea ferestrelor, dar și în domeniul sistemelor de prindere. Astfel puteți selecta din gama largă de materiale, texturi și sisteme, soluția care vi se potrivește, scăpând și de bătaia de cap pe care o implică executarea lor propriu-zisă. Soluția personalizată pentru care ați optat vă va fi direct livrată și montată acasă sau la birou.

Costul materiilor prime, al materialelor folosite și al executării propriu-zise diferă în funcție de soluția aleasă. Serviciile de consultanță, măsurare, livrare și montaj vin la pachet cu un cost fix de 500 lei în București și pe o rază de 30 km în jurul orașului. Acest serviciu include : 2 deplasari la domiciliul Client, masuratorile ferestrelor si consilierea tehnica de specialitate.

În afara acestei zone la costul fix se adaugă o taxă suplimentară calculată după următoarea formulă: nr. kilometri x 1,5 Ron/km x 2 x 1,20 (TVA). Acest cost se aplică la fiecare deplasare și în cazul în care montajul sau deplasarea implică și alte cheltuieli, acestea vă vor fi comunicate pentru a fi agreate din timp. 

Partenerii noștri