Servicii

Soluția de amenajare tailor-made în 4 pași simpli

 1. Vizita designer-ului

  După ce v-ați ales designerul preferat programați cu acesta o vizită a locuinței care trebuie amenajată. Scopul acestei vizite este documentarea în vederea realizării planului de amenajare. Acest lucru include măsurarea corectă a spațiului complet finisat, marcarea punctelor de acces, documentarea foto, definirea amănunțită a spațiului din punct de vedere al materialelor folosite la realizarea pereților și a pardoselii, dar și documentarea punctelor de acces la rețeaua electrică și a piesele de mobilier care trebuie incluse în planificare, chiar dacă nu sunt furnizate de SDH, pentru ca toate aceste elemente să fie integrate armonios în proiectul de amenajare. În plus, fiind un proiect personalizat, vizita presupune și o discuție amplă legată de dorințele, așteptările și obiceiurile personale care trebuie să se regăsească în spațiul care trebuie amenajat și stabilirea bugetului.

 2. Propunerile de amenajare

  Vizita designerului se materializează în două propuneri de amenajare 3D care vă vor fi prezentate în maximum 72 de ore de la culegerea informațiilor, alături de ofertele de preț aferente.

 3. Prezentarea proiectelor

  După primirea propunerilor stabiliți o nouă întâlnire cu designerul care vă va prezenta cele două planuri alături de piesele și texturile alese în showroom-ul SDH. Astfel puteți testa, atinge și vizualiza piesele de mobilier și accesoriile incluse în planurile personalizate de amenajare.

 4. Stabilirea planului final

  În urma discuțiilor finale cu designerul, în maximum o săptămână veți ști exact cum arată spațiul pe care vi-l doriți.

Pentru serviciul de Interior Deco, SDH percepe o taxă fixă de 700 lei/cameră care se achită înaintea vizitei la domiciliu și include vizita, serviciul de măsurători și proiectul 3D de amenajare. Dacă doriți să alegeți doar serviciul de măsurători, taxa este de 300 leiTaxa aferenta acestui serviciu se constituie ulterior, la plasarea comenzii, ca avans.

Partenerii noștri