Servicii

Consultanță amenajări interioare

Amenajările interioare sunt specialitatea noastră. Designerii SDH sunt profesioniști formați prin studii universitare de specialitate, traininguri interne ample și experiența de lucru împărtășită de întreaga echipă în ultimii mai bine de 10 ani.

Află mai multe

Transport și montaj

Pentru a rămâne neschimbat de-a lungul anilor, mobilierul de calitate trebuie transportat și montat de către specialiști. De aceea SDH vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști, tâmplari și montatori cu peste 15 ani de experiență în domeniu.

Află mai multe

Închiriere mobilier

Se întâmplă adesea ca partenerii noștri să aibă nevoie de mobilier și accesorii pentru a susține un eveniment. Sprijinim astfel de inițiative și vă pune la dispoziție serviciul de închiriere pentru 24-72 de ore a mobilierului și decorațiunilor disponibile în stoc.

Află mai multe

Servicii Post-Livrare

SDH înfrumusețează casele cu mobilier și decorațiuni de care vrem să vă bucurați pentru mulți ani, iar acesta este un angajament pe care ni-l asumăm zi de zi. Astfel, vă punem la dispoziție serviciul post-livrare.

Află mai multe

Depozitare mobilier

Chiar dacă le-ați cumpărat cu drag, știm că uneori nu puteți ridica produsele pe care vi le-ați dorit imediat ce sunt disponibile. Înțelegem acest lucru și vă găzduim gratuit bunurile comandate până la 14 zile de la recepția lor.

Află mai multe

Pachetul Dezvoltatori Imobiliari

În ultimii 10 ani echipa SDH a colaborat cu numeroși dezvoltatori imobiliari și a realizat multe proiecte de succes. Din acest motiv în oferta noastră de servicii și-a făcut loc și un pachet special, dedicat dezvoltatorilor imobiliari.

Află mai multe

Pachetul Arhitecți

Stabilim permanent noi colaborări cu arhitecți îndrăgostiți de frumusețea, minimalismul și funcționalitatea design-ul scandinav, așa că am pregătit și un pachet special dedicat lor, cu multiple beneficii și facilități exclusive.

Află mai multe

Relocare

Știm că uneori oamenii trebuie să se mute și, pe lângă stresul curent, își fac griji și pentru integritatea mobilierului. Dorim să vă bucurați mulți ani la rând de piesele de mobilier pe care le îndrăgiți și vă punem la dispoziție echipa noastră de specialiști în livrare și montaj.

Află mai multe

Decorare completă ferestre

SDH vă oferă soluția completă pentru amenajarea locuinței, iar decorarea ferestrelor este un aspect esențial în orice amenajare. Din acest motiv, vă oferim un serviciu specializat care include toți pașii necesari, de la consiliere la montaj.

Află mai multe

Execuție și montaj perdele

În cazul în care nu doriți să optați pentru serviciul complet de decorare a ferestrelor, puteți opta doar pentru componenta de execuție propriu-zisă, livrare și montaj, asumându-vă răspunderea pentru măsurătorile executate.

Află mai multe

Partenerii noștri