Blog

feature

Scandinavian Summer SALE: design iconic la prețuri de vară

Când ne îndrăgostim de atmosfera dintr-o cameră, fiecare piesă de mobilier și accesoriu ne rămâne în gând. Și pentru că ne dorim ca ideile pe care vi le-au inspirat amenajările din showroom-ul nostru să se împlinească, am pregătit un Summer SALE pe măsura imaginației voastre! În perioada 12 iulie – 15 august vă întâmpinăm ideile cu soluții scandinave spectaculoase și prețuri speciale.

Zeci de piese iconice pe care le-ați testat și admirat în showroom au acum discount-uri de până la 60%. Sunt pregătite să fie luate acasă și să vă aducă starea pe care ați căutat-o pentru dormitor, living, dining, terasă sau birou. Puteți descoperi o parte în secțiunea Promoții, iar dacă regăsiți printre ele acele piese must-have pe care le căutați de mult timp, vă invităm să ne contactați.

Pe lângă surprizele aflate în lichidare de stoc, luna aceasta puteți comanda mobilier scandinav personalizat, special creat pentru amenajarea la care visați si vă bucurați de un discount de 15% pe întreaga comandă! Discount-ul de 15% este valabil pentru:

• Canapelele BoConcept Indivi, Istra, Fargo și Cenova (orice configurație și tapițerie, exceptând grupa 1 de țesături)


Fotoliile, reclinerele și tabureții asortați lor din colecția BoConcept (orice tapițerie, exceptând grupa 1 de țesături)

• Covoarele BoConcept (dimensiunile standard)

Măsuțele de cafea și măsuțele laterale BoConcept achiziționate împreună cu o canapea

• Toate colecțiile de mobilier VOX

• Colecția de mobilier outdoor Cinas

Și pentru că ne place să vă surprindem cu combinații smart, acum vă bucurați de un discount de 15% atunci când alegeți o masă de dining și minim 4 scaune de dining sau o masă de bar și minim 2 scaune de bar din colecția BoConcept. 

Unde începe schimbarea în casa voastră vara aceasta? Vă invităm în showroom-ul Scandinavian Design House să alegeți piesele care conturează stilul scandinav autentic, relaxant și fresh pe care vi-l doriți acasă, cu prețuri speciale în perioada 12.07 – 15.08.2017. Ne puteți contacta și aici pentru comenzi sau întrebări.