VitraHaus

Weil am Rhein, Germania

Perdelele la comandă pe peretele oblic controlează expunerea și efectul luminii în noua clădire proiectată de arhitecții Herzog & de Meuron.

Situația inițială

Ferestrele mari ale noii Vitra House lasă multă lumină și soare pentru a inunda camerele. Mai mult decât atât, puteți vedea prin practic întreaga clădire.

Soluția

Perdele motorizate, o versiune specială a Metric Slope III, au fost montate pentru a asigura protecția împotriva orbirii în cazul ferestrelor înclinate, asemănătoare cu playhouse-urile. În plus, perdelele (Dimmer cu o garnitură în spate de Universal) montate în mijlocul sălii de conferințe asigură intimitatea și, de asemenea, absorb sunetul. De asemenea, produsul Steel Base servește drept asigurare suplimentară a confidențialității în sălile de conferințe.

Date tehnice

Proiecte similare