Signa Holding GmbH

Zurich, Elveția

Eleganța și spațiul, împreună cu o combinație neobișnuită și de înaltă calitate a materialelor și a iluminatului de accentului, sunt semnele distinctive ale birourilor și a zonelor de conferințe.

Punctul de pornire

Sediul de birouri al Signa Holding se află pla etajele superioare ale unei clădiri înalte din Zürich. Spațiile de birouri se disting prin eleganța și spațiul lor, combinate cu un amestec neobișnuit și de înaltă calitate de materiale. Acestea sunt dominate de marmură întunecată, alamă lustruită și zone mari de ferestre. În consecință, s-au căutat materiale estetice sofisticate pentru perdele care oferă o strălucire și protecție împotriva căldurii, dar nu interferează cu vederea asupra orașului Zurich.

Soluția

Materialul transparent ALU NET oferă valori optime de reflexie. Tesătura de plasă de înaltă calitate oferă o strălucire optimă și o protecție termică cu firele metalizate din aluminiu țesute în spate. Materialul gros DIMMER III este de asemenea utilizat în sala de conferințe; acest lucru întunecă camera și oferă un confort vizual plăcut în timpul prezentărilor.

Date tehnice

Proiecte similare