Șarm scandinav în Nordul Bucureștiului

Inspirație daneză în patru camere luminoase

Echilibrul cromatic, accentul pe funcționalitate și trecerile fluide dintre camere sunt câteva dintre liniile pe care specialistul în amenajări interioare SDH le-a urmărit în amenajarea celor 4 camere și a porțiunilor intermediare din acest apartament amenajat în complexul rezidențial High Residence.

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită din nordul capitalei, înconjurată de spații verzi, iar finisajele naturale și terasa spațioasă fac o legătură frumoasă a interiorului cu exteriorul. Tâmplăria din lemn și abundența luminii naturale s-a potrivit perfect cu conceptul arhitectului de amenajare nordică relaxantă și caldă, primitoare. Coerența stilului scandinav se traduce aici prin exploatarea luminii și evidențierea ei cu ajutorul decorațiunilor textile, a lămpilor și pendantelor spectaculoase și prin accente de culoare.

Pentru a face o tranziție treptată și elegantă de la living către bucătăria deschisă a fost creată o zonă de dining în perfect acord cu mobilierul din living. Arhitectul SDH a mizat, în întreaga amenajare, pe piese de mobilier albe, cu elemente din lemn natur și elemente contrastante (canapeaua, fotoliul din dormitorul matrimonial), combinându-le cu accesorii metalice glossy, în nuanțe arămii.

Puteți descoperi apartamentul de 4 camere complet amenajat cu piese de mobilier și accesorii din portofoliul SDH în galeria de imagini.

Date tehnice

Suprafața utilă:

136 mp.

Arhitect:

Project manager:

Buget:

110.242 lei (fără decorațiuni)

An:

2016

Furnizori:

BoConcept (mobilier, covoare și accesorii living, dining, terasă și hol)

INNOVATION (canapea-pat birou)

VOX (lămpi și accesorii, biliotecă birou)

sits (fotoliu dormitor)

Fleximo (mobilier și accesorii camera copilului)

REspace (pat dormitor)

VITA Copenhagen (lampă de podea dormitor)

Proiecte similare