Oază de relaxare într-un apartament mic și cochet

Două camere pline de surprize funcționale

Acest proiect de amenajare își propune să ofere cât mai multe posibilități din punct de vedere funcțional și estetic într-un spațiu restrâns.

Ferestrele mari și simplitatea finisajelor au inspirat arhitectul SDH să pună în valoare lumina naturală și să completeze spațiul cu o combinație de forme organice și geometrice. Mobilierul din living și zona de dining ascund numeroase soluții de depozitare și organizare ingenioase. Acestea dispun și de casetiere și rafturi vizibile destinate decorațiunilor, ușor evidențiate cromatic. Atmosfera aerisită și modernă este accentuată de canapeaua extensibilă ce echilibrează liniile precise cu formele sale fluide și feminine.

Pentru a eficientiza spațiul în dormitor, arhitectul SDH a ales o piesă centrală multifuncțională – patul cu depozitare integrată și o „bibliotecă” pe laturile acestuia ce poate fi personalizată cu separatoare suplimentare și obiecte decorative. Accentele de culoare aduc o doză de dinamism camerei, iar accesoriile rotunjesc designul apartamentului.

Vă invităm să intrați în camerele amenajate cu piese de mobilier și accesorii din colecțiile SDH răsfoind imaginile din galeria de mai jos.

Date tehnice

Suprafața utilă:

48.88 mp.

Arhitect:

Project manager:

Buget:

27.867 lei (fără decorațiuni)

An:

2016

Furnizori:

INNOVATION (canapea-pat living)

VOX (lămpi și accesorii, taburet dormitor, sistem de perete si dulap living, masă și scaune de dining, pat și dulapuri dormitor)

BoConcept (covoare, tablou living)

LaForma (măsuță de cafea living)

création baumann (perdele)

 

Proiecte similare