Note scandinave în Cosmopolis

Apartament showroom de 2 camere

Acest proiect face parte dintr-o serie de apartamente showroom concepute special pentru complexul rezidenţial Cosmopolis. Amenajările pornesc de la dorinţa de a crea un spaţiu minimalist şi funcţional, cu linii curate şi fluide, care exploatează cât mai inteligent fiecare metru pătrat disponibil.

Având în vedere suprafaţa restrânsă, s-a ales soluţia folosirii unor piese de mobilier inteligente şi cât mai versatile. Pentru a crea un spaţiu fluid, delimitând totuşi subtil încăperile, mobilierul a fost folosit ca element de separare, fiecare dintre piese având un rol bine definit din punct de vedere funcţional.

Pentru a crea un spaţiu deschis şi luminos arhitectul SDH a ales folosirea mobilierului alb asociat cu tonuri de lemn de stejar, lucru care aduce un plus de căldură şi o conectare mai strânsă cu natura şi amplul spaţiu verde de care beneficiază complexul.

Pentru a completa sentimentul de cămin cald, primitor şi optimist, arhitectul SDH a optat pentru adăugarea unor accente galbene, care în plus ajută la luminarea optică a spaţiului.

Puteţi regăsi în galerie imagini din proiectul de amenajare 3D realizat de arhitect, dar şi imagini reale din apartamentul amenajat conform planului.

Date tehnice

Suprafața utilă:

55 mp.

Arhitect:

Project manager:

Buget:

25.810 lei (fără decoraţiuni)

An:

2016

Furnizori:

VOX (mobilier şi decoraţiuni)

BoConcept (covor)

LaForma (lămpi dormitor, decoraţiuni dormitor, scaune şi masă dining)

Eijffinger (draperie)

 

Proiecte similare