Mix atemporal de eleganță, puritate scandinavă și culoare

O nouă atmosferă în fiecare cameră

Un apartament spațios oferă multă libertate în ceea ce privește designul interior, dar vine și cu provocarea folosirii inteligente a fiecărei zone. Pentru a crea această amenajare, arhitectul SDH a mizat pe generozitatea spațiului și a creat un joc de lumini și culori prin exploatarea finisajelor.

Fiecăreia dintre cele trei camere i s-a asociat o vibrație unică, conturată prin nuanțele și texturile tapițeriilor și prin intermediul decorațiunilor. Livingul și zona de dining se întâlnesc în cea mai spațioasă încăpere, așa că mobilierul și accesoriile le delimitează discret funcționalitățile, cromatica păstrând totuși o legătură plăcută între ele. Ferestrele mari din întregul apartament se impun în această amenajare și sunt evidențiate prin fluiditatea draperiilor și perdelelor.

Cel de-al doilea dormitor a fost transformat intr-un birou cu note scandinave curate și funcționalități incluse în piesele de mobilier – canapeaua extensibilă, biroul cu depozitare integrată, sistemul de perete modular ce poate fi extins în funcție de nevoi și adaptat la fiecare schimbare. În dormitorul matrimonial, piesele tapițate și culorile lor vibrante creează un mix de energie și relaxare ideal pentru această cameră. Astfel, șarmul acestui apartament este dat tocmai de trecerea treptată de la eleganța livingului înspre simplitatea scandinavă a biroului și, în final, dinamismul dormitorului.

Vă invităm să explorați fiecare cameră prin imaginile din galeria de mai jos.

Date tehnice

Suprafața utilă:

132 mp.

Arhitect:

Project manager:

Buget:

141.823 (fără decorațiuni)

An:

2016

Furnizori:

sits (canapea și fotoliu living, fotoliu dormitor)

INNOVATION (canapea birou)

BoConcept (mobilier și accesorii dining, covoare, măsuță de cafea living, birou, sisteme de perete living și birou, măsuță de cafea și accesorii dormitor)

création baumann & Eijffinger (perdele și draperii)

REspace (pat dormitor)

 

Proiecte similare