Il Sereno Lago di Como, Torno

Lake Como, Italia

Il Sereno prezintă o nouă eră a hotelurilor de lux pentru destinația iconică a Lacului Como. Patricia Urquiola a fost implicată în aproape fiecare aspect al designului Hotelului Il Sereno, de la arhitectură și mobilierul de dormit până la uniformele personalului și bărcile private. Hotelul de 30 de apartamente este a treia proprietate a grupului de hoteluri de lux Sereno Hotels, care au în administrație și Villa Pliniana, un palat din secolul al XVI-lea, aflat în apropiere.

Il Sereno este una dintre puținele proprietăți contemporane în locul de vacanță exclusivist, construit pe o platformă existentă de piatră.

Bazându-se pe succesul Le Sereno St. Barth’s, proprietarii și-au alăturat forțeel cu designerul milanez, Patricia Urquiola, pentru a introduce o interpretare contemporană și mai relaxată a serviciilor de lux, a designului și a serviciilor personalizate zin zona Lacului Como. Rezultatul este un refugiu unic care este considerat cel mai elegant și privat sanctuar printre colecțiile de hoteluri de prestigiu ale lacului.

Date tehnice

Proiecte similare