Hotel OD Talamanca

Ibiza, Spania

Draperii de înaltă calitate de la création Baumann sunt folosite în renovarea acestui hotel de lux. Hotel OD Talamanca combină cea mai bună locație cu un stil retro-glamour ușor de recunoscut și unic, oferind oaspeților cele mai noi concepte de experiență personalizată și exclusivistă.

Situat într-una dintre cele mai frumoase locații de pe insulă, hotelul are priveliști spectaculoase atât la golful Talamanca, cât și la orașul vechi din Ibiza (Dalt Vila – Unesco Heritage), oferind cele mai frumoase izvoare peste Marea Mediterană.

Punctul de început

Hotelul de lux cu vedere spre Golful Talamanca, care a fost renovat în 2016, are scopul de a oferi oaspeților confortul maxim. S-au folosit materiale de înaltă calitate, menite să sporească bunăstarea oaspeților.

Soluția

Materialul pentru perdea SOLISTTA, elegant, foarte transparent, oferă oaspeților hotelului o intimitate mare, fără a interfera cu vederea spre golful frumos. În schimb, black-out-ul textil PHANTOM PLUS este utilizat noaptea și le permite oaspeților să aibă un somn lung, neperturbat.

Date tehnice

Proiecte similare