Clinica Ortodontică Dr. Friedel + Helmut Bader

Augsburg, Germania

Suprafețele translucide care filtrează lumina naturală și aduc în mod subtil lumea exterioară printr-un model în interior.

Punctul de pornire:

Renovarea camerelor de consult a avut ca focus redecorarea suprafețelor ferestrelor. Zona de așteptare și camerele pacienților micuți sunt orientate spre stradă și sunt amenajate cu ferestre clasic dimensionate. Camerele mari de tratament sunt orientate către curte cu uși in stil francez și suprafețele vitrate cu balustrade joase și uși la balcon.

Soluția:

Sistemele selectate și materialele noi pentru ferestre sunt potrivite pentru designul unor suprafețe mari, precum și pentru ferestre împărțite în secțiuni mici. Sistemele de perdea din panouri și jaluzelele liniare au fost instalate.

Un material tehnic cu o structură nețesută potrivită pentru ambele sisteme asigură suprafețe translucide. Acestea filtrează subtil lumina naturală și lasă exteriorul să pătrundă prin găurile tăiate cu laser în formă de frunză.

Date tehnice

Proiecte similare