Casa Model Scandinav

Vibrațiile vieții urbane integrate în căminul nostru

Conceptul a pornit de la crearea unui spațiu fluid și funcțional, potrivit nevoilor oamenilor conectați la viața urbană și la tot ce se întamplă nou în viața cotidiană. Cum frumusețea nu este îndeajuns atunci când vine vorba de casă, am creat un spațiu deschis atât pentru relaxare, în zona de living, cât și pentru entertainment în zona de bar și dining, care să se muleze personalitații deschise a proprietarilor.

Am creat un concept de casă pentru cei mai mulți dintre noi, care după o zi aglomerată de muncă, dorim să ajungem într-un spațiu primitor, personal, și în primul rând funcțional, dar care totuși sa vibreze cu orașul în care ne aflăm. Cromatica proiectului a fost aleasă de așa natură încât să integreze piesele de mobilier într-un spațiu cu finisaje naturale, iar accentele de albastru au adus un plus de vibrație paletei de culori neutre.

Deoarece lumina este vitală în viața noastră, ferestrele mari permit pieselor de mobilier să prindă viață, dar totuși fără să aglomereze spațiul și să ne creeze astfel confortul necesar unui cămin.

Date tehnice

Suprafața utilă:

80 mp.

Arhitect:

Project Manager:

Buget:

70.000 lei

An:

2015

Furnizori:

BoConcept (integral)

Proiecte similare