Parteneri

BO CONCEPT

Fondat în 1952 odată cu apariția conceptului de design scandinav, BoConcept este cel mai cunoscut retailer danez de mobilier si decorațiuni.

www.boconcept.ro

FLEXIMO

Magazinul nostru online de mobilier și accesorii pentru copii între 0 și 15 ani. Ne mândrim cu cea mai bogată colecție online dedicată celor mici.

www.fleximo.ro/

FLEXA

Din 1972, danezii de la FLEXA creează camere ideale pentru copii, de la mobilier modular inteligent la accesorii textile jucăușe.

www.flexaworld.com

Lifetime

De mai bine de 40 de ani, danezii de la Lifetime produc mobilier inovator pentru cei mici, dând viaţă universului pe care copiii cred că şi-l pot doar imagina.

www.lifetimekidsrooms.com/

INNOVATION

Din 1971, cei de la Innovation produc canapele pat cu sistem click-clack, fiind recunoscuți la nivel internațional pentru saltelele flexibile inovatoare produse manual în Danemarca.

www.innovationliving.com/

VOX

De peste 25 de ani, VOX produce în Polonia mobilier inteligent și accesorii cu design scandinav dedicate familiilor tinere, adolescenților și bebelușilor.

en.voxfurniture.com/

RESPACE

Designeri italieni cu tradiție, cei de la REspace aduc un suflu nou, inovator și contemporan paturilor cu depozitare și canapelelor pat.

www.respace.it/

DAN-FORM

Danezii de la DAN-FORM produc mobilier scandinav modern şi autentic, cu un design rafinat şi inovator şi o grijă specială pentru mediul înconjurător.

www.dan-form.com/

Cinas

Experiența de peste un secol a danezilor de la Cinas imprimă colecțiilor de interior & exterior un mix de sustenabilitate, calitate și design original.

www.cinas.com

Eijffinger

Începând din anul 1875, olandezii de la Eijffinger scriu istoria decorării cu tapet, perdele, draperii și tapițerii prin colecții ample și complexe.

www.eijffinger.com/en/

styleGreen

Cei de la styleGreen produc manual in Germania pereţi vegetali din plante decorative şi tablouri din plante veşnic verzi care nu necesită întreţinere.

www.pflanzenwand.stylegreen.de/en/

Welle

Din 1896, germanii de la Welle creează soluții modulare durabile și adaptate tendințelor pentru amenajarea birourilor, dormitoarelor și camerelor pentru juniori.

www.welle.com

UMAGE

Pe cât de sustenabilă, pe atât de inedită, colecția de lămpi daneze UMAGE arată ca un catalog de artă scandinavă contemporană, cu linii și forme inedite.

www.umage.com/

Frandsen

Din 1968 până astăzi, FRANDSEN a devenit cel mai cunoscut designer și producător danez de lămpi pentru casă și spații publice.

www.frandsenlighting.dk/

TOSO

Din 1949 când a fost fondat și până astăzi, TOSO este liderul pieței japoneze în domeniul jaluzelelor și soluțiilor de prindere decorative sau funcționale pentru perdele și draperii.

www.toso.com/

création baumann

Designerii elvețieni de la création baumann produc din 1886 soluții textile inovatoare pentru mobilier și decorarea ferestrelor.

www.creationbaumann.com/

MOTTURA

Italienii de la MOTTURA produc sisteme inovatoare de prindere pentru perdele și draperii perfect integrate în orice spațiu.

www.mottura.com