Blog

feature
rio set 2

Întâmpinăm vara cu noi colecții de mobilier outdoor

În căutarea noastră continuă de noutăți care să pună în valoare fiecare idee și nevoie de amenajare descoperim colecții de mobilier și accesorii cu povești extraordinare. Așa cum v-am obișnuit deja, alegem întotdeauna să vă aducem aproape piese cu design scandinav autentic, recunoscute pentru calitatea și măiestria cu care sunt lucrate.

Tradiția daneză în crearea de piese de mobilier remarcabile ne-a convins încă o dată. De acum veți regăsi în showroom-ul SDH colecțiile Cinas, un nou furnizor din Danemarca. Cinas este o companie care aduce designul scandinav veritabil în case din întreaga lume de mai bine de un secol. Gama completă include piese de mobilier și accesorii funcționale pentru exteriordining, birou, baie și zone intermediare ale casei precum holurile. Formele și culorile clasice care au consacrat stilul nordic, materialele naturale și respectul deosebit față de mediu sunt câteva dintre valorile pe care le veți întâlni în fiecare piesă de mobilier și accesoriu.

Atât mobilierul pentru interior cât și cel pentru exterior este creat astfel încât să își păstreze calitățile și frumusețea pentru cât mai mulți ani. Cei de la Cinas mizează pe materiale care inspiră onestitate și naturalețe precum bambusul, mahonul, tekul indonezian și răchita din fibre sintetice.  Am adus în colecția noastră piese de mobilier outdoor cu finisaje vibrante care se armonizează cu spațiile pentru care sunt create, dar și piese pentru interior care exploatează din plin frumusețea naturală a materialelor din care sunt realizate.

Mobilierul din lemn este certificat FSC, lemnul natural provenind, desigur, din surse exploatate responsabil. Lemnul de bambus este ales pentru durabilitate, el fiind mai solid decât multe tipuri de lemn masiv. De asemenea, timpul scurt necesar regenerării pădurilor de bambus – 4-6 ani – vă garantează că atunci când alegeți piese din acest material vă susțineți atât pasiunea pentru obiecte de design originale cât și grija față de mediu.

Set mobilier outdoor modular Rio cu structură metalică finisată cu vopsea-pudră. Blatul mesei este realizat din fibre sintetice durabile care combină look-ul natural al lemnului și rezistența necesară pieselor de exterior.

Mobilierul de grădină trebuie să fie ușor de manevrat și de întreținut, iar cei de la Cinas au înțeles perfect acest lucru. Structurile din aluminiu ce stau la baza scaunelor și meselor de exterior sunt ușor de curățat și nu vor fi niciodată afectate de rugină. Finisajele mate sau glossy protejează materialele de uzură și efectele firești ale folosirii în exterior.

rio antracit

Canapea pentru exterior Rio cu structură din aluminiu finisată cu vopsea-pudră gri antracit

Mahonul este și el o alegere inteligentă pentru mobilierul de exterior exploatată de cei de la Cinas pentru caracteristicile sale speciale și look-ul perfect pliat pe designul scandinav. Uleiurile naturale din componența mahonului garantează rezistența pieselor în sine dar și a straturilor de vopsea care le protejează.

Set scaune Clarish și masă pliabilă Butterfly din lemn de mahon finisat cu vopsea albă poliuretanică pentru a proteja piesele de deteriorăi cauzate de vânt, umezeală sau variații de temperatură

Prin colecțiile de mobilier pentru interior, cei de la Cinas urmăresc minimalismul specific stilului scandinav, îmbogățindu-l cu o doză de originalitate fantastică. Materialele inovatoare și modalitățile în care sunt prelucrate se întâlnesc cu ideile spectaculoase ale designerilor în piese cu personalitate. În plus, ca noutate absolută în portofoliul SDH, veți putea alege accesorii special create pentru baie, din tek indonezian rezistent la variațiile de temperatură și umiditate specifice acestui spațiu.

Birou Mondrian cu design asimetric, din lemn de bambus carbonizat și sistem de etajere asimetric ce pot fi montate vertical sau orizontal

Dining-uri cu masă și scaune din colecția Noble din lemn de bambus carbonizat

Designul inovator se împletește spectaculos cu tehnici de prelucrare a materialelor în colecțiile Cinas. Scaunele de bar, dining și outdoor Hanoi, realizate în colaborare cu designerul danez Christian Leth, sunt exemple perfecte în acest sens. Acestea sunt singurele scaune din lume create folosind tehnica tradițională asiatică de „împletire” a fibrei de bambus.

Colectia de scaune Hanoi

Colecția de scaune Hanoi cu șezut din bambus tors și structură metalică finisată cu vopsea-pudră

Cei de la Cinas se remarcă printr-un mix echilibrat de sustenabilitate, calitate și design nordic original. Așadar, ne bucurăm să vă anunțăm că începând cu luna mai 2017, puteţi admira şi comanda produsele Cinas în showroom-ul Scandinavian Design House din Băneasa.

Vă invităm să răsfoiţi catalogul Cinas şi să contactaţi echipa SDH pentru comenzi sau întrebări despre noutățile din oferta noastră.