Blog

Great design has just moved in: noua colecție BoConcept sărbătorește esența designului danez

Acesta este momentul pe care l-ați așteptat. Un nou univers de inspirație scandinavă pentru amenajări spectaculoase. Piese de mobilier cu design unic ce fac din fiecare interior un spațiu cu personalitate. Un nou catalog care surprinde simțurile iubitorilor de design nordic cu fiecare pagină. Bine ați venit acasă!

Noua colecție a brandului danez este cu totul specială pentru că marchează 65 de ani de BoConcept. Astfel că luna aceasta vă așteaptă surprize extraordinare în showroom. Pe lângă noutăți și amenajări inspirate din ultimele tendințe în design interior, v-am pregătit discount-uri exclusive pentru a vă împlini visul de a avea design icon-urile preferate acasă.

Vă invităm să răsfoiți noul catalog BoConcept online sau să cereți propria variantă tipărită aici. Veți regăsi în cele 162 de pagini inspirație pentru un interior sofisticat, relaxant și, bineînțeles, personalizat pentru a se plia perfect pe ritmul și stilul vostru. Anul 2018 în designul BoConcept este unul al consolidării stilurilor care vă reprezintă: scandinavul Northern Mood și luxuriantul Metropolitan Mood.

Northern & Metropolitan Mood – temele principale ce definesc designul iconic BoConcept

Cele doua stiluri exprimate în noua colecție anunță un 2018 inspirat din extravaganța culorilor profunde, a jocurilor geometrice ce creează o tensiune interesantă, dar și din frumusețea calmă a culorilor și texturilor naturale. Iar noua colecție vine cu o surpriză extraordinară ce complimentează ambele stiluri. Designul Adelaide, consacrat prin funcționalitate și linii fine, fluide, ușor retro este acum prezent într-o colecție completă: scaune de dining/bar/outdoor, fotolii și canapele.

Adelaide Living Collection by Henrik Pedersen

Adelaide Living Collection by Henrik Pedersen

 

Formele organice și confortul definesc noile piese din colecția Adelaide, creată cu măiestrie de designerul danez Henrik Pedersen. Imaginați-vă o combinație în perfectă armonie pentru living și dining. Puteți alege una dintre piese pentru a marca o zonă de o eleganță aparte în living. Adelaide se poate plia acum pe forma oricărui vis.

 

Veți descoperi în colecția 2018 și piese prezentate în exclusivitate în noul catalog BoConcept. Confortul și eleganța sunt reprezentate prin noul pat cu depozitare integrată Gent. Vibrația scandinavă pură marchează zona de dining prin scaunele Aarhus și spectaculoasa masă Billund. Colecția de decorațiuni completează nevoia de strălucire și pe cea de naturalețe deopotrivă prin noutăți cu look glam sau artizanal.

accesorii boconcept

Luna aceasta suntem pregătiți să vă surprindem la tot pasul. Vă așteptăm în showroom și pe site cu inspirație din plin și un eveniment de suflet care marchează 65 de ani de BoConcept în întreaga lume. Vă așteptăm în adevărata casă a designului scandinav.