Despre noi

Design scandinav în doză concentrată

Design-ul scandinav explorează nevoia de frumos, simplitate, minimalism și funcționalitate prin subtilitate, fluiditate, linii curate și forme organice inspirate din natură. Bazele conceptului de design scandinav s-au cristalizat în anii ’50 și tot atunci a luat naștere și BoConcept în Danemarca.

După 10 ani de succes în România, echipa din spatele BoConcept a lansat Scandinavian Design House (SDH), un concept integrat dedicat amenajării complete a locuințelor în cel mai pur stil scandinav.

Pe lângă BoConcept, cel mai recunoscut retailer danez de mobilier și decorațiuni, sub umbrela Scandinavian Design House și-au făcut loc numeroase mărci celebre care au ridicat amestecul între estetică, funcționalitate și minimalism la nivel de artă urbană contemporană, accesibilă tuturor iubitorilor de frumos, la ei acasă. Misiunea asumată de SDH este să susțină viziunea și nevoia de a crea spații de lucru, odihnă sau joacă complete, coerente stilistic și practice.

Anca Mihailov

Interior Architect

Fiecare nouă provocare ne încântă și ne motivează să obținem un proiect pe măsura așteptărilor clienților noștri. Dorințele și pasiunile lor ne inspiră.

Dana Băniță

Interior Designer

Ce este bunul gust? Într-o amenajare, bunul gust înseamnă să ai abilitatea de a plasa obiecte și mobilier în așa fel încât totul să se potrivească perfect împreună.

Ioana Breaz

Interior Designer

Întâmpinăm cu multiple variante așteptările oamenilor. Piesele noastre nu sunt doar "frumoase", sunt și funcționale, lucru care dă atât spațiului, cât și experienței de amenajare, un caracter inedit.

Loredana Livinschi

Logistics Coordinator

De la Interior Designer la Logistics Coordinator au fost ceva pași însă pasiunea pentru design mă împinge des să mă ocup și de amenajări. Nu pot sta departe.

Iulia Tănase

Design Consultant Fleximo

În designul interior scandinav este loc şi pentru ludic şi pentru seriozitate, iar asta ne permite să găsim armonia de care avem cu toţii nevoie.

Denisa Geac

Customer Support Coordinator Fleximo

Se ştie că atunci cand vine vorba de copii e greu să ai totul pus la punct iar organizarea este cheia unei amenajari de poveste. Pentru că îmi place ca în jurul meu sa fie mereu ordine şi sunt atentă la cele mai mici detalii, acest job mă ţine mereu în priză.

Daniela Marinescu

Store Manager Fleximo

Cei doi copii năzdrăvani de acasă îmi dau energie zi de zi şi mă inspiră în găsirea soluţiilor perfecte pentru toţi clienţii noştri cu copii. Experienţa de şapte ani în echipă şi patru ani ca mamă este de mare ajutor şi de multe ori mă regăsesc în poveştile spuse de părinţii care trec pragul magazinului nostru.

Esti pasionat de frumos și vrei să îți folosești pasiunea pentru a oferi și celorlalți oportunitatea de a se bucura de un interior care să le reflecte personalitatea? Vino în echipa noastră!

Trimite CV

Partenerii noștri