Blog

Cozy October: Pregătiți casa pentru sezonul rece cu noi colecții la prețuri speciale

Culori bogate, texturi confortabile și plăcerea de a ne bucura de toamna rece într-un decor călduros. Cu astfel de cadouri vine noul sezon, iar schimbările pe care le aduce în designul interior sunt spectaculoase și anul acesta. Pe lângă surprizele din colecția BoConcept 2018, întâmpinăm o toamnă cozy cu prețuri speciale la colecții noi pe care le puteți descoperi de luna aceasta în showroom-ul Scandinavian Design House.

Știm că definiția confortului e diferită pentru fiecare familie și casă în parte, dar unele lucruri ne plac tuturor atunci când vine vorba de timpul petrecut acasă. Pentru a avea libertatea de a crea livingul relaxant și dormitorul odihnitor pe care vi-l doriți, vă oferim un discount de 15% la colecțiile VOX Nature, Simple și noua gamă pentru tineret – Concept până pe 31.10.2017.

Simple by VOX

Nature by VOX

 

Ca de obicei, colecțiile VOX vă oferă posibilitatea de a alege culorile potrivite pentru finisajele casei și stilul care vi se potrivește. Colecția Nature vă oferă posibilitatea de a integra aspectul natural, cald al lemnului în amenajări – o coordonare perfectă cu culorile specifice toamnei. Mobilierul Simple vă permite să creați combinații în tonuri de alb-natur-negru-gri care încălzesc vizual camerele și pot fi completate cu accesorii care ies în evidență. Iar pentru o amenajare energică, tinerească, colecția Concept vine cu contraste frumoase și libertatea de a vă imagina cea mai potrivită formulă – atât ca funcționalitate cât și din punct de vedere al cromaticii.

Luna aceasta puteți completa atmosfera cu perdele, draperii și tapet din colecțiile Eijffinger cu 15% discount la orice comandă plasată până pe 31.10.2017. Echipa noastră vă oferă atât consiliere în alegerea texturilor, modelelor și culorilor potrivite, cât și servicii de măsurători, execuție și montaj.

Pentru a completa și zona de dining, toate piesele din colecțiile noului nostru partener danez, Skovby, au un discount de 10% în luna octombrie. Vă invităm să răsfoiți catalogul online și să testați soluțiile modulare inteligente de la Skovby în showroom-ul nostru, descoperind astfel funcționalități inedite și moduri smart de a folosi spațiul la maximum. Totul cu un respect deosebit față de materialele folosite și calitatea finisajelor.

De luna aceasta veți descoperi în showroom-ul SDH un spațiu dedicat designului românesc autentic: brandul Ubikubi intră în portofoliul Scandinavian Design House cu piese de mobilier și accesorii create de designerul român Dragoș Motica. Pe 26 octombrie sărbătorim lansarea Ubikubi în showroom-ul nostru cu un discount de 15% la toate piesele de mobilier și decorațiunile din colecțiile brandului. Mai multe detalii puteți afla aici.

Este o toamnă plină de surprize la Scandinavian Design House, iar showroom-ul este redefinit în tendințele sezonului cu piese de mobilier din noile colecții și accesorii spectaculoase. Vă așteptăm cu multă inspirație și oferte exclusive. Pentru întrebări legate de promoțiile lunii, consiliere în amenajare interioară și orice nelămuriri, ne puteți contacta aici.